Bestuur 2023-2024

Nathan de Heer

Voorzitter

Hoi ik ben Nathan de Heer. Ik ben 19 jaar en volg de studie mobiliteit aan de hogeschool Windesheim. Naast Knipperlicht zit ik op drummen en scouting en werk als bijbaan bij de Hoogvliet in Woudenberg. Dit is mijn vijfde jaar op Knipperlicht. Ik ben de voorzitter van de vereniging. Ik vind het belangrijk om te leren van anderen over het geloof en te groeien daarin.

Marinde Vonk

Bijzondere activiteiten

Hoi, ik ben Marinde en ik ben 20 jaar oud. Dit wordt mijn derde jaar bij Knipperlicht en mijn eerste jaar als bestuurslid. Ik zit in mijn vierde jaar van de opleiding verpleegkunde en werk daarnaast in de thuiszorg in Woudenberg. In mijn vrije tijd speel ik volleybal en hou ik ervan creatief bezig te zijn. Dit jaar ben ik verantwoordelijk voor de bijzondere activiteiten en zal ik de leiding hebben over de band. Hopelijk tot op de Knipperlichtavonden!

Aniek van Bennekom

Penningmeester

Hallo! Ik ben Aniek van Bennekom en ik ben 18 jaar. Dit wordt alweer mijn 4e jaar op Knipperlicht. In mijn vrije tijd hou ik ervan om leuke dingen te doen met vrienden. Ook vind ik het leuk om iets lekkers te bakken en te skeeleren. Ik zit op dit moment in mijn 2e jaar van de opleiding HBO-verpleegkunde op de CHE. Daarnaast werk ik een aantal uren per week bij de Moriahoeve.
Mijn functie binnen het bestuur is penningmeester, dus ik regel de financiën. Als je daarover of over andere dingen een vraag hebt hoor ik het graag 🙂 We gaan er weer een leuk seizoen van maken met z’n allen en hopelijk tot de eerste avond!

Lotte Kraaijveld

Geestelijke opbouw

Hoi hoi, Ik ben Lotte en ik ben 18 jaartjes oud. Aankomend jaar ga ik alweer het 4e jaar op Knipperlicht in, maar ook mijn 1e jaar in het bestuur. Voordat ik vertel wat ik daar ga doen, vertel ik in een sneltreinvaart wat ik in mijn leven doe. Ik studeer op de CHE en daar doe ik de PABO. Ik vind het dan ook leuk om mensen te helpen en mensen wat te leren. Waar ik nog meer van hou, is sporten, leuke dingen doen met mijn vrienden en creatief bezig zijn.
Oké, genoeg daarover. In het bestuur heb ik de taak om te zorgen voor de Bijbelstudies. Ik vind groeien in het geloof en daarover praten erg belangrijk. Daarom wil ik jullie daarin meenemen en vind ik het mooi dat ik een kleine bijdrage aan jullie groeiende geloof mag meegeven. Heb je nog leuke ideeën voor een Bijbelstudieavond, let me know!
Eennee zie ik je op Knipperlicht verschijnen? Zo ja, tot dan!!

Janike Overvest

Weekend

Hoi, Ik ben Janike Dorrestijn-Overvest en ik woon in Woudenberg. Niet getreurd, ik blijf Scherpenzeel een mooier dorp vinden. Met mijn 22 jaar ga ik mijn 7e seizoen op Knipperlicht beleven dit jaar. Mijn hobby’s zijn gezelligheid, serie kijken en het regelmatig bezoeken van musicals.
Ik vind het ontzettend leuk weer terug in het bestuur te zijn en hoop er een ontzettend gezellig en leerzaam seizoen van te kunnen maken.
Ik hoop dit jaar als bestuurslid het weekend te gaan organiseren. We gaan naar…
Dat ga ik je natuurlijk niet vertellen.

Joran van Ginkel

PR & website

Hoi! Ik ben Joran, 22 jaar en doe de opleiding Elektrotechniek op het Technova College (ROC A12) in Ede, waarvoor ik alleen nog een praktijkexamen hoef te doen dus snel mee klaar hoop te zijn. Ik ben een groot fan van muziek, en dan vooral Christelijke muziek natuurlijk 😉 Ik kan in (bijna) elk genre muziek wel een Christelijke artiest noemen, dus mocht je zoiets zoeken mag je het altijd vragen! Ik zit nu voor m’n zevende jaar op Knipperlicht en zit dit jaar voor het vierde jaar in het bestuur, het eerste jaar als penningmeester en sinds mijn tweede jaar verzorg ik de PR en deze website. Ik hoop dat we er dit jaar weer een mooi seizoen van gaan maken. Hopelijk zie ik jou ook verschijnen!