Bestuur 2022-2023

Wilbert Gotink

Voorzitter

Hoi, ik ben Wilbert, 20 jaar. Vanaf dit seizoen ben ik de voorzitter, dat betekent dat ik de andere bestuursleden help en ik leid de vergaderingen. Ik heb afgelopen zomer de opleiding HBO-ICT afgerond en ben nu aan het werk bij een applicatiebouwer in Ede. Verder doe ik aan volleybal & speel ik graag piano, dat doe ik ook in de Knipperlichtband. Ik hoop dat jij ook op op de startactiviteit komt. Tot dan!

Matthias Bogerd

Secretaris

Heyhey, ik ben Matthias en ben 22 jaar oud. Ik begin in september aan de master Medical Humanties in Utrecht.
Dit wordt mijn 3e jaar in het bestuur, waarin ik secretaris mag zijn. Ik ben het aanspreekpunt voor mensen buiten Knipperlicht.
We hopen er weer een mooi jaar met z’n allen van te maken.

Gerlise Veenendaal

Bijzondere activiteiten

Heihoi! Ik ben Gerlise en ik ben 20 jaar oud. Ik heb werkelijk waar geen idee hoeveelste jaar dit op knipperlicht is voor mij (het zijn er namelijk best wat).
Wat ik wel weet is dat dit voor mij het tweede jaar in het bestuur zal zijn.
In mijn dagelijks leven werk ik als pedagogisch medewerker op de BSO en het kinderdagverblijf.
Mijn taak in het bestuur is het verzorgen van alle bijzondere activiteiten. Dus eigenlijk zorg ik gewoon dat al jullie leuke en gave ideeën voor activiteiten een plekje krijgen binnen de vereniging. Mijn doel voor het komende knipperlichtseizoen is contact leggen met elkaar door het organiseren van leuke activiteiten.
Dus heb je nog leuke ideeën voor een activiteit? Hit me up 🙂
Toedelss en tot dan!

Aniek van Bennekom

Penningmeester/

Hallo! Ik ben Aniek van Bennekom en ik ben 17 jaar. Dit wordt alweer mijn 3e jaar op Knipperlicht en mijn eerste jaar in het bestuur. In mijn vrije tijd spreek ik met vrienden af. Ook vind ik het leuk om iets lekkers te bakken, vooral kleine gebakjes.
Dit jaar start ik met de opleiding HBO verpleegkunde op de CHE. Daarnaast werk ik een aantal uren per week bij de Moriahoeve.
Mijn functie binnen het bestuur is penningmeester, dus ik regel de financiën. Als je daarover of over andere dingen een vraag hebt hoor ik het graag 🙂 We gaan er weer een leuk seizoen van maken met z’n allen en hopelijk tot de eerste avond!

Nathan de Heer

Geestelijke opbouw

Hoi ik ben Nathan. Ik ben 18 jaar en ga komend jaar beginnen aan de studie mobiliteit in Zwolle. Naast Knipperlicht zit ik op drummen en scouting en werk als bijbaan bij de Hoogvliet in Woudenberg. Dit is mijn vierde jaar op Knipperlicht. In het bestuur ben ik verantwoordelijk voor de Bijbelstudies. Ik vindt het belangrijk om te leren van anderen over het geloof en te groeien daarin.

Lotte Jochemsen

Weekend

Hoi allemaal! Ik ben Lotte Jochemsen, 18 jaar en dit jaar zit ik voor het eerst in het bestuur. Ik ga dit jaar beginnen aan de deeltijd opleiding van de Pabo. Tijdens deze opleiding ga ik ook aan het werk á la Onderwijsassistent. Ik hou ervan om leuke dingen te organiseren en dat mag ik dit jaar dan ook doen, ik organiseer namelijk het weekend. Ook vind ik zingen heel erg leuk en ook dat mag ik doen in de Knipperlichtband, ben jij muzikaal of wil je ook graag in de band om te kijken of je het leuk vindt? Stuur dan een appje of kom naar me toe, je bent van harte welkom!
Zie ik je dit jaar op Knipperlicht?

Joran van Ginkel

PR & website

Hoi! Ik ben Joran, 21 jaar en doe de opleiding Elektrotechniek op het Technova College (ROC A12) in Ede, waarbij ik 4 dagen per week werk om in de praktijk te leren en 1 dag naar school ga. Ik ben een groot fan van muziek, en dan vooral Christelijke muziek natuurlijk 😉 Ik kan in (bijna) elk genre muziek wel een Christelijke artiest noemen, dus mocht je zoiets zoeken mag je het altijd vragen! Ik zit nu voor m’n zesde jaar op Knipperlicht en zit dit jaar voor het derde jaar in het bestuur, het eerste jaar als penningmeester en sinds vorig jaar verzorg ik de PR en deze website. Ik hoop dat we er dit jaar weer een mooi seizoen van gaan maken. Hopelijk zie ik jou ook verschijnen!