Bestuur 2021-2022

Matthias Bogerd

Voorzitter

Hehey, ik ben Matthias en ben 21 jaar oud. Ik begin in september al weer aan mijn 4e jaar Geschiedenis in Utrecht. Dit wordt mijn 2e jaar in het bestuur, waarin ik voorzitter mag zijn. Dat houdt in dat ik de andere bestuursleden ga helpen, de vergaderingen ga leiden en verder zal ik, samen met Wilbert, de communicatie naar buiten doen. We hopen er weer een mooi jaar met z’n allen van te maken.

Wilbert Gotink

Secretaris

Hoi, ik ben Wilbert, 20 jaar. Ik volg de opleiding HBO-ICT in Ede en zit al in het 4e jaar. Verder sport ik graag in een groep & speel ik graag piano, dat doe ik ook in de Knipperlicht band. Daarbij verzorg ik ook de sing-in’s en regel ik de band. Natuurlijk zit ik ook in het bestuur, in mijn 3e jaar ben ik secretaris. Ik ben het aanspreekpunt voor mensen buiten Knipperlicht. Mededelingen op een Bijbelstudie-avond worden ook vaak door mij gedaan. Speaking of, hopelijk kom jij ook op de 1e Knipperlicht avond van het seizoen. Tot dan!

Gerlise Veenendaal

Bijzondere activiteiten

Heihoi! Ik ben Gerlise en ik ben 19 jaar oud. Ik heb werkelijk waar geen idee hoeveelste jaar dit op knipperlicht is voor mij (het zijn er namelijk best wat).
Wat ik wel weet is dat dit voor mij het eerste jaar in het bestuur zal zijn.
In mijn dagelijks leven werk ik als pedagogisch medewerker op de BSO en het kinderdagverblijf.
Mijn taak in het bestuur is het verzorgen van alle bijzondere activiteiten. Dus eigenlijk zorg ik gewoon dat al jullie leuke en gave ideeën voor activiteiten een plekje krijgen binnen de vereniging. Mijn doel voor het komende knipperlichtseizoen is contact leggen met elkaar door het organiseren van leuke activiteiten.
Dus heb je nog leuke ideeën voor een activiteit? Hit me up 🙂
Toedelss en tot dan!

Janike Dorrestijn-Overvest

Penningmeester

Hey, ik ben Janike Dorrestijn-Overvest. Ik ben 20 jaar jong en woon in Renswoude. Buiten knipperlicht werk ik 4 dagen voor een elektrotechnisch-installateur en ben voornamelijk gespecialiseerd in paneelbouw. In mijn vrije tijd vind ik het leuk om met vrienden en af te spreken en af en toe een musical te bezoeken. Ik ga voor mijn 5e jaar naar knipperlicht. Altijd met evenveel plezier. Ik vind het belangrijk om als jeugd samen te groeien in geloof en vriendschap. Verder hoop ik dit jaar mijn functie als penningmeester binnen knipperlicht goed te voltooien. Het zal mijn eerste jaar in het bestuur zijn.

Joran van Ginkel

PR & website

Hoi! Ik ben Joran, 20 jaar en doe de opleiding Elektrotechniek op het Technova College (ROC A12) in Ede, waarbij ik 4 dagen per week werk om in de praktijk te leren en 1 dag naar school ga. Ik ben een groot fan van muziek, en dan vooral Christelijke muziek natuurlijk 😉 Ik kan in (bijna) elk genre muziek wel een Christelijke artiest noemen, dus mocht je zoiets zoeken moet je het gewoon vragen. En als je nog een Christelijke artiest kent die ik misschien niet ken, dan hoor ik dat graag! Ik zit nu voor m’n 5e jaar op Knipperlicht en zit dit jaar voor het tweede jaar in het bestuur, vorig jaar als penningmeester en dit jaar zal ik de PR en deze website verzorgen. Ik hoop dat we er dit jaar weer een mooi seizoen van gaan maken, ook al is het nu soms misschien nog een beetje lastig door de huidige omstandigheden. Hopelijk zie ik jou ook verschijnen!