Bestuur 2020-2021

Corné Dorrestijn

Voorzitter

Hey, mijn naam is Corné, ben 26 jaar. Ik zit ondertussen al jaren op Knipperlicht, en heb nu 2 jaar in het bestuur gezeten. Dit jaar zal ik de voorzitter zijn van het bestuur. Dat houdt in dat ik de andere bestuursleden ga helpen, de vergaderingen ga leiden en verder zal ik de communicatie naar buiten doen. We hebben veel bestuursleden die maar sinds kort in het bestuur zitten, daarom wil ik dit jaar extra aandacht geven aan het overdragen wat ik de afgelopen jaar heb geleerd. Verder wil ik ook proberen om er voor te zorgen dat toekomstige nieuwe bestuursleden ook snel weten waar Knipperlicht voor staat en wat er van ze wordt verwacht. Ik hoop er weer een mooi jaar van te maken, waar we elkaar ook weer snel, veilig kunnen zien.

Wilbert Gotink

Secretaris

Hoi, ik ben Wilbert, 19 jaar. Ik volg de opleiding HBO-ICT in Ede en zit al in het 3e jaar. Verder speel ik graag piano, dat doe ik ook in de Knipperlicht band. Daarbij verzorg ik ook de sing-in’s en regel ik de band. Natuurlijk zit ik ook in het bestuur, in mijn 2e jaar ben ik secretaris. Ik ben het aanspreekpunt voor mensen buiten Knipperlicht. Mededelingen op een Bijbelstudie-avond worden ook vaak door mij gedaan. Speaking of, hopelijk kom jij ook op de 1e Knipperlicht avond van het seizoen. Tot dan!

Matthias Bogerd

Geestelijke Opbouw

Hehey, ik ben Matthias en ben 20 jaar oud. Ik begin in september al weer aan mijn 3e jaar Geschiedenis in Utrecht. Dit wordt mijn 1e jaar in het bestuur, waarin ik me bezig mag houden met geestelijke opbouw. Net zoals de zonnebril op de foto mij op een bepaalde manier naar de wereld laat kijken, hoop ik dat we dit samen ook met de Bijbelstudies kunnen bereiken.(super goed voorbeeld dit) Voor goede ideeën voor onderwerpen waar we over kunnen spreken ben ik natuurlijk altijd bereikbaar. Een goed moment om dit aan mij te komen vertellen is natuurlijk de 1e knipperlichtavond van dit seizoen, waar jij hopelijk bij bent. Ik zie je dan!

Maarten Verwoerd

Bijzondere activiteiten/Website

Goedendag, ik ben Maarten Verwoerd, 25 jaar. Ik werk als Supportmedewerker en softwaretester bij een IT-bedrijf, waar we (administratie)software maken voor bedrijven. Dit wordt m’n vijfde Knipperlicht seizoen, en m’n eerste in het bestuur. Ik mag dit jaar alle Bijzondere Activiteiten gaan organiseren. Dat houdt zeg maar in, alle activiteiten behalve de Bijbelstudies. Er zijn al een aantal leuke plannen voor verschillende inspannende en ontspannende activiteiten, maar heb je nog ideeën voor een leuke activiteit, geef het aan me door.

Joran van Ginkel

Penningmeester

Hoi! Ik ben Joran, 20 jaar en doe de opleiding Elektrotechniek op het Technova College (ROC A12) in Ede, waarbij ik 4 dagen per week werk om in de praktijk te leren en 1 dag naar school ga. Ik ben een groot fan van muziek, en dan vooral Christelijke muziek natuurlijk 😉 Ik kan in (bijna) elk genre muziek wel een Christelijke artiest noemen, dus mocht je zoiets zoeken moet je het gewoon vragen. En als je nog een Christelijke artiest kent die ik misschien niet ken, dan hoor ik dat graag! Ik zit nu voor m’n 4e jaar op Knipperlicht en zit dit jaar voor het eerst in het bestuur, en wel als penningmeester. Dat houdt in dat ik de financiën binnen het Knipperlicht regel. Verder ga ik ook over bijvoorbeeld de catering. Ik hoop dat we er dit jaar weer een mooi seizoen van gaan maken, ook al is het nu misschien moeilijker door de huidige omstandigheden. Hopelijk zie ik jou ook verschijnen!

Bram van de Peut

Weekend/PR

Hoi, ik ben Bram, 23 jaar. In september begin ik aan mijn Master in Business Administration (Bedrijfskunde) in Nijmegen, ik drum met veel plezier in de Knipperlichtband en als je nog een leuke band kent, hoor ik hem graag! Het Knipperlicht-weekend is waar ik mij dit jaar over mag ontfermen. Hierboven zie je een charmante foto waarop ik de vredespijp rook om punten te verdienen op een van de spellen van het weekend : ). Naast extra veel kans op gekheid en gezelligheid, verdiepen we ons op het weekend ook verder in een Bijbelboek. Het komende seizoen wordt uitdagend i.v.m. COVID-19, maar ik weet zeker dat het een mooi jaar gaat worden samen met jou en God. Tot ziens!