Bestuur 2019 – 2020

Bram van de Peut

Covoorzitter & PR en website

Hey, ik ben Bram. Dit is het derde seizoen dat ik in het bestuur zit. Deze keer echter als Covoorzitter en bestuurslid PR en website. Samen met Corné draag ik het voorzitterschap uit dit seizoen. Daarnaast hou ik me bezig met alle interne en externe promotie van onze vereniging en activiteiten! Als een soort ambassadeur : ) Dit schoolseizoen ben ik begonnen aan mijn Pre-Master Business Administration (Bedrijfskunde), dat is een mooie uitdaging voor me. Verder drum ik in de Knipperlichtband. Ik heb erg veel zin in het nieuwe seizoen, maar ik hoop vooral dat jij dat ook hebt! Hoe cool is het dat we een plek hebben waar we als jongeren God en elkaar mogen ontmoeten?

Corné Dorrestijn

Covoorzitter & Secretaris

Hey, mijn naam is Corné, ben 25 jaar en ook ik kom uit Scherpenzeel. Ik heb de opleiding applicatieontwikkelaar gevolgd en werk nu al een aantal jaar bij een internetbureau waar ik van alles doe. Ik zit al jaren op Knipperlicht (ben de tel kwijtgeraakt) en dit jaar mag ik voor het tweede jaar weer meehelpen om deze prachtige vereniging te organiseren. Ik heb hier dan ook ontzettend veel zin in. Ik hoop op een jaar waar we nog meer van elkaar kunnen leren en waar we heel veel positiviteit uit kunnen halen, waar we hele goede vrienden maken en waar we ook nog tot rust kunnen komen. Dit jaar doe ik de functie secretaris en heb daar veel zin in. Het is totaal iets anders dan vorig jaar, en hoop er ook veel van te leren. Wil je meer van mij weten of heb je andere vragen, vraag ze gerust. Heb je mijn nummer dan mag je ook altijd een berichtje sturen. Tot snel.

Anne-Roos van der Meijden

Geestelijke opbouw

Hoi, ik ben Anne-Roos. Ik heb een knipperlichtrelatie met het bestuur. Ik was er twee jaar geleden en aankomend seizoen ben ik weer van de partij. Ik ben 21 jaar en ben dit jaar begonnen met de studie Creative Writing aan de kunstacademie in Arnhem. Daarnaast hoop ik zeer binnenkort de pabo aan de che af te maken. Ik maak ook graag muziek, hou van picknicken en rommel. Dit jaar doe ik geestelijke opbouw. Dat houdt in dat ik bezig ben met de geestelijke verdieping door middel van de Bijbelstudies. Hierdoor hoop ik samen met jullie ook veel te leren dit jaar. Ik ben ook vertrouwenspersoon. Wil je iets kwijt, delen met iemand, dan mag dat bij mij, maakt niet uit waarover het gaat. Je kan ervan op aan dat het tussen ons blijft.
Ik hoop dat je net als ik op knipperlicht een fijne plek mag vinden waar je je thuis voelt.

Wilbert Gotink

Penningmeester

Hoi, ik ben Wilbert Gotink. Ben 18 jaar en kom uit Scherpenzeel. Ik ben tweedejaars student HBO-ICT op de CHE. Ik hou van piano spelen en je ziet mij daarom veel in de band spelen. In de kerk help ik bij de Survival en de VBW techniek. Dit is mijn 1e jaar in het bestuur en het 2e jaar op knipperlicht. Ik zorg als penningmeester voor de financiën van Knipperlicht. Verder verzorg ik en anderen de catering op de avond. Ik heb er het volle vertrouwen in dat het een mooi seizoen gaat worden, kom jij ook?!

Aline van Dijk

Weekend

Goeiedag, mijn naam is Aline van Dijk en net zoals vorig jaar, ga ik dit jaar de taak op me nemen om het knipperlichtweekend te organiseren. Ik ga me inzetten om er weer een mooi en gezellig weekend van te maken. Door de weeks ben ik vooral bezig met het vierde jaar van mijn studie Life Sciences en dan is het heel fijn om op zondagavond met elkaar in gesprek te kunnen gaan over onderwerpen die alles te maken hebben met God en het geloof. Ook zal ik dit seizoen veelvuldig te vinden zijn met een microfoon in mijn hand om onze knipperlichtband te kunnen begeleiden en samen te kunnen zingen voor God. We gaan er met elkaar een mooie tijd van maken!

Abe van der Vlist

Bijzondere activiteiten

Hoi iedereen! Mijn naam is Abe van der Vlist en ik ben 20 jaar oud. Ik woon op dit moment in Enschede vanwege mijn studie, maar ben ik het weekend vaak in Woudenberg te vinden. Dit jaar ga ik aan mijn tweede jaar Industrial Design Engineering beginnen aan de Universiteit van Twente. Ik hoop ook te beginnen in het bestuur van Knipperlicht. Na een aantal mooie jaren bij Knipperlicht muziek maken, Bijbelstudies volgen en leuke avonden organiseren werd ik gevraagd om in het bestuur te gaan. Na deze leuke jaren vond ik dat het goed was om ook wat voor de vereniging terug te kunnen doen in de vorm van bestuur, dus heb ik het aanbod aangenomen. Ik wordt het bestuurslid dat verantwoordelijk is voor de ‘bijzondere activiteiten’, wat inhoud dat ik ga zorgen voor de avonden waar geen directe Bijbelstudie is en de welbekende jaarlijkse actie. Natuurlijk zijn deze avonden nooit hetzelfde dus leuke ideeën zijn altijd welkom! Ik heb er veel zin in om er met jullie een mooi jaar van te maken, en ik hoop dat we er met elkaar een mooi en leerzaam seizoen van kunnen maken.